Promjena vremena

Od danas u BiH kiša i zahlađenje

kiša
Foto: ilustracija
04.10.2015.
u 19:12

Danas se za BiH predviđa umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz nešto više oblačnosti na zapadu gdje građani mogu očekivati i kišu koja će tijekom dana doći i u središnja područja. Temperatura zraka bit će ugodna s najvišom dnevnom od 17 do 23, a na jugu i do 26 stupnjeva. 

Utorak će obilježiti oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima. Također, moguća je mjestimično slaba kiša. Temperatura će zadržati slične vrijednosti kao u ponedjeljak s maksimalnom visinom od 24 stupnja, na jugu do 26 stupnjeva, priopćeno je iz je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U srijedu se može očekivati oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom koja će najprije pasti u zapadnim i jugozapadnim dijelovima države. Ona će se potom postepeno proširiti i na ostale djelove Bosne i Hercegovine. Temepraturne vrijednosti zabilježit će pad u odnosu na prethodne dane - najviša dnevna od 15 do 21, na jugu do 24 stupnja. 

Četvrtak će izgledati kao prethodni dani, oblačno i kišovito, uz dodatno zahlađenje - najviša dnevna od 14 do 20, na jugu do 22 stupnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije