Liječnička komora PŽ

Od akutnog koronarnog sindroma umire 50% ljudi

13.11.2015.
u 06:45

Za šest godina Liječnička komora Posavske županije na čelu s dr. Dariom Mottom organizirala više od 20 stručnih predavanja uglednih predavača

Liječničku komoru Posavske županije od njenog osnutka, a to je šest godina, uspješno vodi prim. dr. Dario Mott, voditelj Odjela za internu medicinu Županijske bolnice Orašje. Danas okuplja oko 60 liječnika angažiranih u Županijskoj bolnici u Orašju i Odžaku te u domovima zdravlja u Orašju, Domaljevcu i Odžaku.

Uspjeli su u tom nizu organizirati više od 20 predavanja, a posljednje je o temi "Akutni koronarni sindrom". Liječnici ne samo iz Posavske županije, već iz Vinkovaca, Županje, Osijeka, Tuzle, Brčkog, Bijeljine odazvali su se simpoziju uglednih, europski priznatih predavača iz Zagreba: prof. dr. sci. Mije Bergovca, dr. med. FESC, FACC, docentice dr. sc. Jožice Šikić, dr. med., pročelnice Zavoda za kardiovaskularne bolesti - Klinička bolnica Sveti Duh Zagreb i predavača prof. dr. sci. Željka Sutlića, pročelnika Zavoda za kardijalnu i transplantacijsku kirurgiju Klinike za kirurgiju - Kliničke bolnice Dubrave, Zagreb.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije