Moguća zamjena

Od 1. travnja bh. vozačke dozvole „B“ kategorije priznate u Danskoj

vozacke dozvole
08.04.2016.
u 12:10

Podnositelj zahtjeva za zamjenu bh. vozačke dozvole za odgovarajuću dansku vozačku dozvolu, osim važeće bh. vozačke dozvole, dužan je dostaviti izjavu pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da je posjedovao i koristio pravo upravljanja motornim vozilom kategorije „B“ u zadnje dvije godine

Građani Bosne i Hercegovine koji žive u Kraljevini Danskoj od 1. travnja 2016. godine, mogu izvršiti zamjenu važeće bh. vozačke dozvole „B“ kategorije za odgovarajuću dansku vozačku dozvolu, bez obveze podnositelja zahtjeva za polaganje kontrolnog vozačkog ispita, priopćilo je danas Ministarstvo komunikacija i prometa BiH. 

Podnositelj zahtjeva za zamjenu bh. vozačke dozvole za odgovarajuću dansku vozačku dozvolu, osim važeće bh. vozačke dozvole, dužan je dostaviti izjavu pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da je posjedovao i koristio pravo upravljanja motornim vozilom kategorije „B“ u zadnje dvije godine.  

Također, dužan je dostaviti i izjavu pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da mu nije bilo oduzeto pravo upravljanja motornim vozilom u zadnjih pet godina, odnosno da mu nije bilo ograničeno pravo upravljanja motornim vozilom ili dozvoljeno pod posebnim uvjetima, ističe se u priopćenju Ministarstva komunikacija i prometa BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije