NIKAD JEDNOSTAVNIJE

Očistite prljave zidove uz ovu jednostavnu metodu: Bit će blistavo čisti!

26.05.2024.
u 16:56

Umjesto da kupujete kantu boje i svu opremu koja je potrebna za osvježavanje prostorije, pokušajte ih prvo očistiti

Temeljito čistite dom svako toliko (u redu, nekoliko puta godišnje, prije dolaska "posebnih" gostiju). Čistite i ribate svaku površinu koja se vidi, od televizora do pećnice, pa čak i kamin. Ali zanemarite, naravno, najveću površinu od svih: zidove.

U koju god boju ih obojili, zidovi će nakon nekoliko godina poprimiti sivi ton, a ako se u kući puši, onda i žućkasti. Umjesto da kupujete kantu boje i svu opremu koja je potrebna za osvježavanje prostorije, pokušajte ih prvo očistiti. 

U zdjelu pomiješajte vodu, soda bikarbonu i dosta sredstva za dezinfekciju. Namočite u tekućinu valjak za bojanje zidova i premažite je po cijeloj površini. Ako je potrebno, ponovite postupak.

Osim što će biti kao novi, zidovi će odlično mirisati, a kako tvrdi autorica ovog recepta za domaće sredstvo, provjereno skida i mrlje od bojica i flomastera koje su napravila djeca, piše The Sun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?