20 policijskih službenika

Obuka za službenike jedinica za podršku i kontrolu Granične policije BiH

06.03.2019.
u 14:56

U okviru bilateralne suradnje Granične policije Bosne i Hercegovine i Savezne policije Njemačke od 4. do 8. ožujka ove godine u prostorijama Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova u Mostaru održava se obuka za službenike jedinica za podršku i kontrolu Granične policije BiH.

Cilj obuke je da se kroz teorijsku i praktičnu nastavu unaprijede znanja, vještine i sposobnosti policijskih službenika koji su raspoređeni u jedinicama za podršku i kontrolu Granične policije BiH, prije svega u oblastima zaustavljanja i kontrole vozila i osoba, samoobrane, tehnika uhićenja, upada u objekte i njihovo pretraživanje, dok je sama obuka usmjerena na razvijanje individualnih sposobnosti, unapređenje postupanja i rada u timovima.

Na obuci sudjeluje 20 policijskih službenika iz jedinica za podršku i kontrolu Granične policije BiH, a predavači su njemački eksperti iz navedenih oblasti.

Vlada Savezne Republike Njemačke u dosadašnjem razdoblju donirala je Graničnoj policiji BiH opremu u vrijednosti od oko devet milijuna maraka i organizirala veliki broj obuka za službenike te policijske agencije, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?