dvodnevni program obilježavanja

Obilježen Dana grada Orašja

25.10.2022.
u 11:44

Promocijom monografije o ratnoj bolnici Tolisa u ponedjeljak je završio dvodnevni program obilježavanja Dana grada Orašja.

O monografiji „Od ratne bolnice Tolisa do Opće - Županijske bolnice Orašje”, uz autora Nedjeljka Nedića, govorili su pomoćnik zapovjednika ratne bolnice Tolisa dr. Iljo Vukić, bivša ravnateljica Županijske bolnice Orašje Ružica Vukić i aktualni ravnatelj Županijske bolnice Orašje Perica Jelečev.

Jučerašnji program obilježavanja Dana grada Orašja započeo je na spomen obilježju Polje u Vidovicama paljenjem svijeća i opijelom, a nastavljen misom za poginule branitelje kod spomen obilježja u Vidovicama.

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća dodijeljena su javna priznanja. Plaketu Grada Orašja primio je fra Marko Oršolić – Keja, a zahvalnice su dodijeljene Dobrovoljačkoj satniji Ban Josip Jelačić Zaprešić i Ženskom odbojkaškom klubu Orašje.

Nakon svečane sjednice Gradskog vijeća Orašja predsjednik HNS-a BiH Dragan Čović otvorio je novu upravnu zgradu Lovačkog doma u Orašju, priopćeno je iz Grada Orašja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?