2022. pred vratima

Obavite sve navrijeme i sebi omogućite nezaboravno Silvestrovo

31.12.2021.
u 08:10

Imajte na umu za "najluđu noć u godini"

1. Naoružajte se strpljenjem ako putujete prema BiH. Na granicama se danas i sutra očekuju veće gužve. Dolaze na tisuće ovdašnjih žitelja koji rade u inozemstvu, ali i brojni gosti iz regije.

2. Budite odgovorni. Pandemija koronavirusa još traje. Kad god smo podcijenili zdravstvenu krizu u proteklih godinu i pol dana, vratilo nam se.

3. Kupujte navrijeme. Trgovine sutra rade skraćeno. Budite obazrivi prema onima koji nemaju mogućnost biti slobodni tijekom čitavog dana.

4. Zatražite provjeru instalacija u objektima u koje "useljavate" zbog proslave praznika. Svaka pogrešna može biti skupo plaćena.

5. Oprezno s pirotehničkim sredstvima. Blagdani se mogu proslaviti i bez pretjerane pucnjave koja svake godine nekome nanese ozljede.

6. Slavite u granicama normalnog. Treba biti svjestan da dolazi siječanj koji je svojevrsno otrježnjenje od prosinca u kojem smo se opustili.

7. Vladat će južina. Za novogodišnju noć predviđeno je lijepo vrijeme uz neuobičajeno visoke temperature. Kroničnim bolesnicima i meteoropatima "proljeće" u zimskom razdoblju najviše smeta.

8. Donesite odluke kojih ćete se moći pridržavati u novoj godini. Nemojte postavljati sebi nerealne ciljeve koje nećete moći ispuniti.

9. Dobro raspoloženje donesite gdje god dolazite na proslavu "najluđe noći u godini". Neka dominiraju ljepše teme, podsjećanje na neka bolja vremena.

10. Pošaljite poruku dragim ljudima prvog dana nove godine. Pokušajte se sjetiti onih s kojima se dugo vremena niste čuli. Ovo je idealna prilika da uspostavite ponovnu komunikaciju i obnovite stara prijateljstva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?