SARAJEVO

Novoimenovani veleposlanici BiH u posjetu MOBiH

08.09.2023.
u 13:32

Pomoćnik ministra za međunarodnu suradnju Zoran Šajinović sa suradnicima, uime ministra obrane Bosne i Hercegovine Zukana Heleza, danas je primio petoro novoimenovanih veleposlanika BiH, kako bi im dao detaljnije informacije i smjernice o vojnoj suradnji s državama u koju odlaze na službu.

S Šajinovićem razgovarali su veleposlanica BiH u Republici Italiji Amira Arifović-Harms, veleposlanica BiH u Kraljevini Španjolskoj Vesna Andree Zaimović, veleposlanik BiH u Islamskoj Republici Pakistanu Emin Čohodarervić, veleposlanik BiH u Kraljevini Švedskoj  Bojan Šošić i veleposlanik BiH u Državi Kuvajt Nusret Čančar.

Novoimenovanim veleposlanicima i veleposlanicama predstavljeni su najznačajnije aspekti vojne suradnje tih zemljama s Bosnom i Hercegovinom. Gosti su izrazili zadovoljstvo sastankom te zahvalili na datim smjernicama, koje su ocijenili iznimno korisnim, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MOBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije