premijer federacije BiH

Novalić primio veleposlanika Hasanova

Novalić
22.02.2017.
u 13:30

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić primio je danas u sjedištu Federalne vlade u Sarajevu nerezidentnog veleposlanika Republike Azerbejdžan u BiH sa sjedištem u Beogradu Eldara Hasanova.

Uz konstataciju da su bilateralni odnosi dviju zemalja dobri i da postoji još dosta prostora za njihovo unapređenje, obostrano je zaključeno da ih ne prati nivo ekonomske suradnje koju je moguće znatno unaprijediti na svim poljima. To se posebno odnosi na ulaganja u putnu i željezničku infrastrukturu, te elektroenergetski sektor, za što postoji već ranije iskazan interes investitora iz ove prijateljske zemlje.

Federalni premijer je upoznao gosta o projektima čija realizacija predstoji u bliskoj budućnosti i mogućnostima da kompanije iz ove, ali i drugih zemalja, sudjeluju u njihovoj realizaciji, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?