Premijer Federacije BiH

Novalić čestitao Međunarodni dan žena

Novalić
07.03.2017.
u 14:45

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić povodom 8. ožujka, Međunarodnog dana žena uputio je, uime Vlade FBiH i lično ime, čestitku svim građankama Bosne i Hercegovine.

- Vlada Federacije BiH i federalna ministarstva žele ohrabriti i stimulirati što više žena da se uključe u brojne razvojne i druge programe i, na taj način, sebi i svojim obiteljima omoguće bolje životne uslove - istakao je u čestitki.

Naveo je da je već nebrojeno puta dokazano kako se, upravo zahvaljujući inicijativama žena, mnogi društveni procesi mogu pokrenuti u dobrom pravcu.

- Stoga vam, drage sugrađanke, od srca čestitam Dan žena, uz želju da kroz stalno obrazovanje, što veću ekonomsku samostalnost i ukupan društveni angažman i dalje jačate svoju nezamjenjivu ulogu u našem društvu - navedeno je u čestitki premijera Novalića, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade Federacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?