ZADRŽAVA SJEME

Nova kontracepcija za muškarce! Što kažete na naljepnicu umjesto kondoma?

03.08.2017.
u 21:45

Riječ je o naljepnici koja se lijepi na vrh penisa, odnosno mokraćni kanal kroz koji sjeme ulazi tijekom seksa i tako, tvrde proizvođači, sprječava neplaniranu trudnoću

Poznato je kako mnogi muškarci ne vole koristiti prezervative tijekom seksa jer im je podražaj tada manji. No, tu je rješenje i za njih. I ne, ne radi se o kontracepciji za žene.

Na tržištu se, naime, pojavio novi proizvod pod nazivom 'jiftip'. Riječ je o naljepnici koja se lijepi na vrh penisa, odnosno mokraćni kanal kroz koji sjeme ulazi tijekom seksa i tako, tvrde proizvođači, sprječava neplaniranu trudnoću pa i spolno prenosive bolesti.

No, ova naljepnica nije naišla na odobrenje potencijalnih korisnika. – Kakva svrha od nje kad je u trenutku ejakulacije moraš skinuti? – pita se jedan muškarac.

Jiftip ne odobravaju ni liječnici.

– Kada imate kondom, sjeme ostaje u njemu. Gotovo sto posto je siguran. A s ovom naljepnicom sjeme mora negdje otići i nemoguće je da ga ona zadržava u mokraćnom kanalu. Također, naljepnica ne štiti od spolnih bolesti poput herpesa ili sifilisa – kaže profesor urologije Larry Lipshultz. 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?