HBŽ

Nostrifikacija diploma stečenih u inozemstvu za 205 KM

diploma
15.03.2016.
u 14:06

Za nostrifikaciju diplome nije potrebno prebivalište u HBŽ-u, a za njezinu nostrifikaciju potrebna je ovjerena preslika diplome

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije (HBŽ) vrši nostrifikaciju diploma o višem ili visokom obrazovanju, stručnom ili naučnom stupnju stečenom u inozemstvu za što nije potrebno imati prebivalište u ovoj županiji.

U zadnje vrijeme pojačan je interes javnosti o postupku nostrifikacije, a iz navedenog ministarstva se doznaje da onaj tko želi priznanje ravnopravnosti s diplomom stečenim na ovim područjima kao i druga pripadajuća prava, može to obaviti svakim radnim danom, javlja Fena.

Za nostrifikaciju diplome nije potrebno prebivalište u  HBŽ-u, a za njezinu nostrifikaciju potrebna je ovjerena preslika diplome.

Zahtjev se, kažu, popunjava u Ministarstvu, postupak iznosi 205 KM, a rješenje o nostrifikaciji diplome može biti gotovo isti dan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije