Zürich

Nogometaš Ivan Santini svjedočio svoju vjeru

28.09.2023.
u 09:05

Nogometaš Ivan Santini svjedočio je o svojoj vjeri u Hrvatskoj katoličkoj misiji  Zürich u srijedu, 27. rujna 2023. Ivan je na lijep i sabran način iznio svoj životni put i govorio o svojoj nogometnoj karijeri! Posebno je istaknuo koliko mu je važna obitelj!

Otac i majka su mu ugradili temeljne ljudske i kršćanske vrednete koje svjedoči životom u svim prilikama! Istaknuo koliko mu je važna vjera, te Sveta misa, ispovijed i molitva! Snagu molitve na poseban način je iskusio kad mu je iznenada umro otac! Tih dana ostao je bez kluba i morao je na operaciju!

S Božjim blagoslovom i uz potpiru majke, brata i sestre počeo je sve iznova u Zadru!  Odgovarao je na brojna pitanja nazočnih!

Ivan danas igra za Nogometni klub Zürich! Fra Goran Azinović, voditelj Frame zahvalio je Ivanu na dolasku i svjedočenju i svim nazočnima! Posebno je zahvalio i fra Anoniju Šakoti koji je počeo rad s framašima u misiji! Susret framaša je srijedom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?