rad u Njemačkoj

Njemačka grupacija traži veliki broj radnika u BiH: Početna plaća 2.500-3.900 eura

Netzkontor
Ilustracija
27.02.2024.
u 21:04

Nude stalni ugovor s probnim rokom od šest, početnu plaću 2.500-3.900 € bruto, pomoć pri preseljenju, pronalasku smještaja, prijavama i ostalim administrativnim procesima, osiguran tečaj njemačkog jezika do razine B1

Njemačka grupacija Netzkontor, koja obuhvaća 14 povezanih kompanija, pokušat će pronaći veći broj kadrova u Sarajevu na događaju koji traje od  26. do 29. veljače. Kompanija traži brojne kandidate elektro struke za rad u Njemačkoj.

Kako navode, nude stalni ugovor s probnim rokom od šest, početnu plaću 2.500-3.900 € bruto, pomoć pri preseljenju, pronalasku smještaja, prijavama i ostalim administrativnim procesima, osiguran tečaj njemačkog jezika do razine B1, kao i mogućnost dodatnog učenja i usavršavanja, prenosi Indikator.

Prva kompanija iz ove grupacije osnovana je još 1971. godine, a 2018. godine grupacija je dobila svoj današnji oblik i postala je jedna od najprepoznatljivijih grupacija u ovoj branši u Njemačkoj.

Danas, grupacija zapošljava više od 1.300 stručnjaka i nudi značajne mogućnosti za rast i razvoj karijere svojim zaposlenicima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije