Čolić za Playboy

Nevinost sam izgubio s Hercegovkom, starije Mostarke su me napadale

29.01.2014., Zagreb - Pjevac Zdravko Colic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
07.05.2015.
u 14:44

Jedina djevojka s kojom sam javno izlazio i čak se ljubio preko stola, bila je Elizabeta Vidas, manekenka iz Rijeke. I, naravno, moja žena Aleksandra - rekao je Čolić

Zdravko Čolić, najveća zvijezda na Balkanu, otkrio je u svojoj intimnoj ispovijesti za magazin Playboy kako je i kada izgubio svoju nevinost. Čola je svoje prvo seksualno iskustvo stekao na livadi s Hercegovkom.
- Prvi seks sam doživio s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce, kao dijete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i prije toga seksualnost visila u zraku. U okolini Mostara postoji mesto Potoci gdje su me više puta "napale" starije djevojke. Jedna od njih, s velikim 'sikama' i malom guzom, mnogo mi se dopala: To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega: da li što sam otišao dva dana ranije, pa nije uspjela da me obradi kako valja ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se ništa nije desilo. Morao sam pričekati čobansku varijantu koja je u suštini za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rock - priča Čolić.

Zdravko je otkrio i zašto su ga rijetko viđali sa ženama i zašto ga nismo viđali kako s djevojkom šeta za ruku.

- Problem je u tome što sam uvijek volio sa ženama biti nasamo. To je bosanski sindrom. Ne znam nijednog Bosanca koji je izašao s djevojkom, a da ga prijatelji ne počnu zezati: da li je mala piškila ili kakila, što ima, ‘oće li deset ćevapa, ili bi da popije nešto. Tako da se u Bosni nikada nitko nije s djevojkom držao za ruku. Jedina djevojka s kojom sam javno izlazio i čak se ljubio preko stola, bila je Elizabeta Vidas, manekenka iz Rijeke. I, naravno, moja žena Aleksandra - rekao je Čolić.

Nije sakrio ni to da je išao u javnu kuću i da je htio seks u troje, piše magazin Playboy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije