VUČIĆ O VOJSCI:

'Nema više onih groznih čizmi koje smo u JNA nosili 1989.'

Pixsell
08.05.2017.
u 17:42

Srbija će sutra održati vježbu "Čelnik 2017." na kojoj će, po Vučićevim riječima Vojska Srbije pokazati sva raspoloživa moćna sredstva.

Srpski premijer Aleksandar Vučić kazao je da će Srbija nastaviti ulagati u svoju vojsku.  - Ljudi kažu da se ništa ne događa u vojsci, a događa se to da više nema onih groznih čizmi koje smo u JNA nosili 1988. - 1989., već svi imaju po dva ili tri para, više uniformi, plaće, primamo nove vojnika - rekao je Vučić koji će sutra prisustvovati proslavi Dana Vojske Srbije, Dana pobjede i Dana Europe, piše B92. 

Vođene rakete ALAS 

Srbija će sutra održati vježbu "Čelnik 2017." na kojoj će, po Vučićevim riječima Vojska Srbije pokazati sva raspoloživa moćna sredstva. Kazao je da Srbija radi i na razvoju svojih projektila tipa ALAS.  - To će sutra vidjeti na gađanju. Takozvane vođene rakete koje dramatično mijenjaju smjer i idu prema cilju kojem vi upravljate, vidjet ćete na gađanju od deset do 12 kilometara, a mi to spremamo za gađanje od 50 kilometara - rekao je Vučić i dodao: "sada možete samo zamisliti koliko postajemo snažniji i moćniji". 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije