ivanić:

Neki “nadrealista” iz SDA je ponizio Predsjedništvo BIH

Mladen Ivanić
24.11.2016.
u 07:30

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Mladen Ivanić prokomentirao je otvaranje nogostupa ispred zgrade te institucije kazavši da je Predsjedništvo zloupotrijebljeno.

“Press služba Predsjedništva je zloupotrijebljena. Moj ured je stavio primjedbu i rečeno je da to nije pametno, da je glupo, kontraproduktivno. Predsjedništvo sa renoviranjem nogostupa nema nikakve veze – ni moj ured, ni ja, ni Čović niti Izetbegović nismo imali ništa s tim. To je ideja nekoga tko je sebe smatrao pametnim, očito SDA je htjela napraviti veliki događaj”, komentirao je Ivanić sporni nogostup za N1 te dodao:

“Ne možemo mi na sve utjecati, a pojedini su otvaranje nogostupa proglasili udarom na suverenitet naroda. Volim gledati ‘Nadrealiste’, ali da budem sudionik toga mi ne pada na pamet. Ja nisam zvao ni načelnika Općine Centar niti sam ikoga pozivao. Pa to je 90 koraka – mislim da ni ‘Nadrealistima’ ne bi palo na pamet da se napravi ovakav cirkus”.

“Ni najbolji dramski pisac se ne bi mogao sjetiti da se svečano otvori 60 koraka. To je zloupotreba Predsjedništva i narednih dana ćemo još o tome raspravljati. Ovo je groteskno i ispod svih mogućih kriterija i poniženje državnih institucija od onih koji se najviše zalažu za BiH, a ovo prave”, naglasio je predsjedatelj Predsjedništva BiH za N1 te dodao kako se građanima ispričava zbog svega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?