Predrag Smoljan, predsjednik OO Dana berbe

Nazdravimo zajedno uz čašu vina. Živjeli!

16.09.2022.
u 12:39

S ponosom najavljujem našu rujansku manifestaciju Dani berbe grožđa koja je odavno srasla s domaćim stanovništvom i cijelom Hercegovinom. Zbog poznatih razloga posljednje dvije godine manifestacija je održana u ograničenim programskim uvjetima pa će ove godine zasjati u punom sjaju. Najdugovječnija je manifestacija ove vrste u okružju. Promovira naše grožđe i vino te vjerujemo kako je u tom pogledu do sada dala velik doprinos.

S njom je stvaran imidž Čitluka kao vinskog grada, a Brotnja kao regije vinograda i vina pa smo iznimno sretni što se možemo ponovno naći na Broćanskom trgu u Čitluku i uz čašu žilavke ili blatine nazdraviti jedni drugima. S Danima berbe odrastali smo i starjeli, pjevali i plesali, učili i napredovali.

Dani berbe grožđa snažno prožimaju naše živote i pronose dobar glas o nama i našim vinima te svim kulturno-turističkim vrijednostima Hercegovine. Stoga, neka nam ovogodišnja manifestacija bude svojevrsni novi početak i poticaj za daljnji rad i stvaranje u našim vinogradima i podrumima, a njezin kulturno-zabavni program neka nas razveseli i obogati lijepim doživljajima.

Dobro došli na Dane berbe grožđa - Brotnjo 2022.!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?