Čapljina

Nastavljeno obilježavanje Dana Europe

14.05.2016.
u 08:00

U Čapljini je nastavljeno obilježavanje Dana Europe, manifestacije koju organizira Europski pokret u BiH, pod pokroviteljstvom Općine Čapljina. Drugi sadržaj je Sedmi međunarodni turnir u sjedećoj odbojci. Na turniru sudjeluju Klub sjedeće odbojke “Šibenik” iz Šibenika, RH, zatim Odbojkaški klub invalida “Kragujevčani” iz Kragujevca, Srbija, te Odbojkaški klub invalida “Neretva” Mostar i Odbojkaški klub invalida Zavidovići iz Zavidovića, kao predstavnici BiH.

Na početku turnira u sjedećoj odbojci sudionike, gledatelje i goste pozdravili su Smiljan Vidić, načelnik općine Čapljina, i Predrag Praštalo, predsjednik Europskog pokreta u BiH. Načelnik Vidić je, uz izraze dobrodošlice sudionicima i ostalim gostima, primijetio: - Ove godine prvi put u Čapljini, prvi put u Hercegovini, održava se manifestacija Dana Europe. Zahvalan sam ljudima iz Europskog pokreta što su prepoznali Čapljinu kao potencijalno dobrog domaćina i dali nam priliku zajedno s njima organizirati više sadržaja koji će kulminirati svečanom akademijom. U sklopu programa manifestacije već je održana utrka pod nazivom “Trčim za Europu”, sada je na redu turnir u sjedećoj odbojci, slijedi koncert grupa iz triju zemalja, te svačana akademija koja će se održati u hotelu Mogorjelo, kada očekujemo i veliki broj gostiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?