na Gajicama

Nastavljena dugodišnja tradicija druženja djelatnika Stanić grupacije s dužnosnicima HDZ-a BiH

21.06.2017.
u 11:05

Desetak godina duga tradicija druženja gospodarstvenika i političara u Kreševu održana je i jučer. Obično početkom ljeta, hrvatski politički predstavnici i stranački dužnosnici predvođeni predsjednikom HDZ-a BiH i hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem, na poziv obitelji Stanić posjete njihov ranč na Gajicama.

Jednodnevno druženje u prekrasnoj prirodi nadomak Kreševa obično započne sportskim nadmetanjima, a završi druženjem i razgovorom. Tako je bilo i jučer kada je ekipa HDZ-a BiH pobijedila ne samo domaćine, ekipu Stanić grupacije nego i predstavnike Agram Grupe.

Nogometne dresove i ove su godine tako obukli predsjednik Čović te Svjetlan Stanić koji su i na terenu predvodili dvije dugogodišnje suparničke nogometne ekipe koje pak izvan terena krasi veliko prijateljstvo.

Prijateljstvo, ali i podrška između politke i gospodarstva potvrđena je nazočnošću brojnih kako predstavnika vlasti tako i gospodarstvenika te predstavnika Veleposlanstva RH u BiH na čelu s veleposlanika Ivanom Del Vechijem.

Na kraju se domaćin Svjetlan Stanić, uz roditelje i braću Zvjezdana i Gorana zahvalio svima na dolasku kazavši kako je ponosan da je njegova ekipa ove godine izgubila ali još više da se ova tradicija druženja nastavila, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?