zabava u povodu sv. Nikole

Nasmijana djeca, božićne pjesmice i paketići upotpunili blagdanski duh u Busovači

07.12.2019.
u 15:42

Nasmiješena dječja lica, božićne pjesmice i prigodni paketići za svu djecu uistinu su upotpunili blagdanski duh u ovo adventsko vrijeme u Busovači

U sklopu manifestacije „Božić u Busovači 2019.“ sinoć je kod kod adventskih kućica upriličena Dječja zabava u povodu sv. Nikole s prigodnim kulturno – zabavnim programom.

Posjetitelji su mogli uživati u recitacijama i pjesmama najmlađih, te nastupima plesne skupine LDF i grupe Magus trio. Nasmiješena dječja lica, božićne pjesmice i prigodni paketići za svu djecu uistinu su upotpunili blagdanski duh u ovo adventsko vrijeme u Busovači.

U sklopu Dječje zabave nastupili su: Marko Šafradin, Dejan Ćorović, Doris Varešković, Lora Filipović, Anamarija Vuleta, Iva Majdandžić, Mia Blažević, Andrea Smoljo, Lucija i Sofija Marković, Deni Kozina, Mihael Marić, Graciela Lukin, Gabrijel Marinić, Ana Ćosić, Ena Smoljo, Borna Stipac, Tamara i Tijana Ćorović, Mia Vujica, Nikola Krišto, Katarina Laštro i Nika Franc.

„Hvala djeci i njihovim roditeljima koji su ih prijavili i pripremili za nastup. Uistinu smo zadovoljni odazivom djece na naš javni poziv za nastupanje na Dječjoj zabavi u povodu sv. Nikole. I dalje nastavljamo s bogatim kulturno – zabavnim programom za sve uzraste“, poručila je koordinatorica manifestacije „Božić u Busovači 2019.“ Suzana Krišto, u ime organizatora: OO HDZ-a BiH Busovača, udruge „Mladi zajedno“ i udruge „Uzor“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?