ŽENA ŠOKIRALA PRIČOM

Nakon poroda, suprug ju je zamolio da ustane iz bolničkog kreveta - razlog je nevjerojatan

24.03.2021.
u 14:28

Roditi dijete definitivno je jedna od najizazovnijih stvari u životu, a mnoge žene složit će se da je cijelo iskustvo iscrpljujuće emotivno i fizički. Naravno, rođenje djeteta je stres i za očeve, ali poneki muškarci nemaju razumijevanja za ženu i sve što je prošla već sebe stavljaju na prvo mjesto jednom kada dijete dođe na svijet.

Jedan primjer za tu tvrdnju ima i TikTok zvijezda Lizzie koja je ispričala da ju je njezin, sada već bivši suprug zamolio, nakon što je rodila sina koji je bio okrenut na suprotnu stranu i koji je zapeo te iščašio njezinu zdjelicu, da se ustane iz bolničkog kreveta i zajedno s bebom sjedne na stolicu dok on malo - odspava!

"Nakon cijele traume koju sam proživjela, moj suprug me zamolio da se malo maknem iz kreveta kako bi se sada on odmorio. Žalio se i kako mu bolnica nije osigurala ležaj iako je cijelu noć proveo budan tijekom poroda. Smatrao je, u tom trenutku, da on zaslužuje krevet više od mene. Pomaknula sam se..."

Otkrila je kako je primalja poludjela kada ga je vidjela da spava u bolničkom krevetu, ali nije ispričala detalje. Video objave pogledalo je skoro 62 tisuće ljudi, a svi korisnici su je podržali - pogotovo u odluci da postane bivši suprug, prenosi The Sun.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije