pale temperature

Na Vlašiću i Jahorini pao snijeg

25.10.2018.
u 10:20

Jutros je u većem dijelu Bosne umjereno do pretežito oblačno. Sunčanije je u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Na Vlašiću je već pao i snijeg.

Temperature zraka izmjerene u 8 sati (°C): Bjelašnica -6; Srebrenica 1; Ivan Sedlo i Sokolac 2; Livno 3; Bugojno i Jajce 4; Bihać, Sarajevo i Zvornik 5; Bijeljina 6; Zenica 7; Banja Luka, Sanski Most, Stolac i Tuzla 8; Brčko, Doboj, Gradačac, Grude i Prijedor 9; Trebinje 10; Mostar i Neum 12°C. 

Danas u većem dijelu Bosne od sredine dana prema poslijepodnevnim satima postepeno razvedravanje. U Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne pretežito sunčano. Vjetar u Bosni slab južnog i jugozapadnog smjera. U Hercegovini prije podne umjereno jaka bura, koja će oslabiti u poslijepodnevnim satima. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 12 i 18°C, u Krajini i na jugu zemlje do 21°C. U Sarajevu prije podne oblačno. Od sredine dana smanjenje oblačnosti. Najviša dnevna temperatura zraka oko 12°C, javlja Federalni hidrometeorološki zavod, prenosi Radio Sarajevo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije