mostar

Na sjednici Gradskog vijeća i odluka o usvajanju Statuta Grada Mostara

Gradsko vijeće Mostar
Fena
24.10.2023.
u 08:16

Jedna od točaka dnevnog reda današnje sjednice je odluka o usvajanju Statuta Grada Mostara, koji je nametnuo visoki predstavnik kao i odluka o usvajanju izmjena i dopuna Statuta Grada Mostara

Sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara održava se danas, 24. listopada, s početkom u 9 sati u dvorani Gradske vijećnice Grada Mostara.

Prema dnevnom redu sjednice, pred mostarskim vijećnicima naći će se odluka o izmjeni i dopuni regulacijskog plana ''Centralna zona rekonstrukcija – Faza II'', odluka o donošenju regulacijskog plana Tekija i odluka o usvajanju Prijedloga izmjena i dopuna Provedbenog urbanističkog plana za područje od biskupove glavice do Partizanskog groblja.

Također, na dnevnom redu nalazi se i odluka o usvajanju Nacrta Programa rasporeda javnih garaža, odluka o preraspodjeli novčanih sredstava i uvođenje novih pozicija u Proračunu Grada Mostara za 2023. godinu, kao i odluka o prodaji nekretnina u vlasništvu Grada Mostara.

Između ostalih, jedna od točaka dnevnog reda je odluka o usvajanju Statuta Grada Mostara, koji je nametnuo visoki predstavnik kao i odluka o usvajanju izmjena i dopuna Statuta Grada Mostara.

Tijekom sjednice podnijet će se izvješća o radu srednjih škola i dječjih vrtića za 2022./2023. godinu, priopćilo je Gradsko vijeće Grada Mostara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije