BIHAMK

Na GP Doljani na izlazu iz BiH čeka se više od sat vremena

doljani
18.08.2017.
u 11:10

Povoljni uvjeti za vožnju i povremeno pojačan promet vozila karakteriziraju danas prometnu situaciju na putevima u Bosni i Hercegovini. Vozačima se preporučuje opreznija vožnja i izbjegavanje rizičnih preticanja. 

Na magistralnom putu M-16.2 Bugojno-Gornji Vakuf/Uskoplje zbog radova na deminiranju terena u mjestu Osojnica, od 08 do 16 sati mogu se očekivati povremene kraće obustave prometa. 

Od puteva s aktualnim radovima izdvajaju se magistralni putevi: M-17.3 Buna-Stolac, M-17 Maglaj-Žepče, M-18 Vogošća-Sarajevo, M-4 Simin Han-Kalesija, M-16 Poriče-Kupres i M-18 Stupari-Kladanj.

Na GP Doljani na izlazu iz BiH čeka se oko 1,5 sat, dok na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.  

Za međunarodni promet vozila privremeno su otvoreni granični prijelazi: Duži-Imotica, Orahov Do-Slano i Hadžin Potok-Bogovolja, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije