prelazak granice

Na Doljanima i Ivanici se čeka sat i pol

'POK BIH...DOLJANI-METKOVIC... MEDJUNARODNI GRANICNI PRIJELAZ... FOTO: ZORAN GRIZELJ 24.07.2008...RADI VELIKIH PROMETNIH CEPOVA MEDJUDRZAVNIM SPORAZUMOM GRANICNI PRIJELAZ POMAKNUT JE U TERITORIJ BIH'
Foto: 'ZOG'
29.08.2015.
u 11:48

Promet se na većini puteva u BiH odvija uz povoljne uvjete za vožnju. Na graničnim prijelazima Doljani i Ivanica na izlazu iz BiH čeka se oko jedan sat i 30 minuta.
Na ostalim graničnim prijelazima, zadržavanja nisu duža od 30 minuta. 

Zbog radova u Hrvatskoj, do 31.08. na snazi je obustava promet za teretna vozila na graničnom prijelazu Brčko-Gunja. 

Iz BIHAMK-a apelira na vozače da prije polaska na put provjere svu potrebnu dokumentaciju, kao i važnost svih dokumenata neophodnih za prelazak granice.Na graničnom prijelazu Doljani na izlazu se čeka oko 45 minuta, dok na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, priopćeno je iz Auto moto saveza u BiH.
Uz povoljne uvjete za vožnju, promet se na većini cestovnih pravaca odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi. Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?