danas poseban prilog

Na dar uz Večernji list Vege kuharica: I sarma može biti jednako slasna i bez mesa

shutterstock
08.02.2021.
u 06:54

U ponedjeljak 8. veljače uz Večernji list pronađite posebni prilog – Vege kuharica.

Uslijed veganuary-u, mjesečnom izazovu koji iz godine u godinu poziva velik broj na svjetskoj razini na veganstvo, za svoje čitatelje Večernji list je zajedno sa Prijateljima životinja pripremio poseban prilog – Vege kuharicu.

Pronađite fine, svakidašnje recepte u veganskom ruhu. Vegenuary izazov je iz godine u godinu prikupio sve veći broj ljudi, a ove godine prijavilo se više od 500 milijuna ljudi diljem svijeta. S obzirom na sve veću zainteresiranost za vegansku prehranu i način života, odlučili smo se na izdavanje priloga u kojem vam donosimo provjerene recepte za slana i slatka jela koje su osmislili Ines Kolenko, Anita Petrović, Aleta Mrđenović, Adri Mrniaux, Nikolina Čunko i Sanja Puškaš.

U kuharici možete pronaći recepte za veganske burgere, Musaku, palačinke, a nas je posebno zainteresirao recept o finim i slasnim veganskim sarmama. Iako će mnogi pristupiti ovom receptu tvrdoglavog stava, mi vas pozivamo da proširite vaš vidokrug i odvažite na ovaj izazov. Pripremite glavicu kupusa viška, a zamjenu za meso pronađite u kuharici.  

Nadalje, za vas smo pripremili savjete fitness trenera i nutricionista koji veganskim načinom života „bježe“ od bolesti. Pronađite nove načine za prilagodbu dosadašnjih jela te zamjenu sa biljnom inačicom u ponedjeljak 8. veljače na dar uz Večernji list.

Svoj primjerak potražite na kioscima!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?