Vlada HBŽ

Na čelu Zavoda i iduće četiri godine bit će Ante Omazić

16.09.2017.
u 10:45

Vlada Hercegbosanske županije na posljednjoj je sjednici odobrila 50 tisuća maraka za stavku “Transfer udrugama građana - Crveni križ i invalidne osobe”, a na prijedlog Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i sporta Hercegbosanske županije, u obliku kapitalnih potpora osnovnim školama s područja Hercegbosanske županije odobreno je 30.000 KM. Za nabavu mikroskopa Srednjoj strukovnoj školi u Tomislavgradu bit će transferiran iznos od 3042 KM. Ministri u Vladi HBŽ-a odobrili su i 2500 KM potpore tomislavgradskoj Udruzi “Nada” za obilježavanje “Dječjeg tjedna 2017. godine”.

Regionalni klub IPA Hercegbosanske županije dobit će 1000 KM u obliku potpore za organiziranje drugog turnira u malom nogometu koji je imao humanitarni karakter.

Vlada je dala “zeleno svjetlo” i za sufinanciranje projekta “Integrirani lokalni razvoj - ILDP III”. Tako će s iznosom od 10.000 KM Ured predsjednika Vlade Hercegbosanske županije sufinancirati troškove realizacije projekta Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP). Ministarstvo financija zaduženo je, kao tijelo uime osnivača i investitora Vlade i sudionika u projektu “Energetska učinkovitost u BiH”, poduzetzi sve radnje i aktivnosti na izboru i imenovanju ovlaštenih stručnih nadzora nad izvođenjem građevinskih radova utopljavanja objekata Županijske bolnice “Fra Mihovil Sučić” Livno i Doma zdravlja Tomislavgrad.

Na istoj sjednici je na razdoblje od četiri godine Ante Omazić imenovan za ravnatelja Zavoda za zapošljavanje Hercegbosanske županije. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?