Odvjetnik iz Libanona

Na Brdu ukazanja molio za svoju obitelj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
23.09.2016.
u 07:00

Antoine Akl, bivši predsjednik Međunarodne unije odvjetnika, s Josipom Muselimovićem, uglednim mostarskim odvjetnikom, posjetio je Međugorje i razgovarao s međugorskim župnikom fra Marinkom Šakotom, piše Večernji list BiH.

Brojna obitelj

Zanimljivo, dok je Akl, odvjetnik iz Beiruta, bio čelnik Međunarodne unije, imala je pet milijuna odvjetnika. On je već 53 godine odvjetnik. Prošle godine u Međugorje mu je dolazio brat Sani, odvjetnik iz Beiruta, inače tajnik Međunarodne unije odvjetnika. U Međugorje su dolazili i njegovi kolege iz ureda i osoblje. Prije tri godine i Antoine je planirao doći u Međugorje i moliti za svoju brojnu obitelj u kojoj su kardinali, nadbiskupi, biskupi i druge znamenite osobe.

O Međugorju je za naš list kratko kazao: “Prije svega, rođen sam u jednoj vjerskoj obitelji. Naša povezanost s Crkvom je velika. Već dugo vremena slušam o ovom mjestu, Međugorju, i ukazanju Blažene Djevice Marije. Već tri godine planiram doći ovdje. Ali prije tri tjedna jedan od odvjetnika iz mog ureda i moja tajnica došli su u Međugorje i bili jako zadivljeni. Kad sam pitao svoju tajnicu kako je bilo u Međugorju, počela je plakati. Bila je jako, jako zadivljena.

Prijatelj iz Mostara

Brat Sani rekao je da se ne brinemo, da imamo jednog prijatelja u Mostaru, gospodina koji će se brinuti o meni za vrijeme boravka u Međugorju. Jako sam sretan što sam upoznao Josipa. Znao sam puno stvari o njemu. Cijelu noć čitao sam njegovu knjigu, spavao sam samo dva sata. Ponosan sam da mu mogu biti prijatelj. Pogotovo nakon što je i župnik rekao da mu je Josip puno pomagao. Antoine Akl i Josip Muselimović jučer poslijepodne pohodili su Brdo ukazanja, gdje je poznati bejrutski odvjetnik molio za svoju brojnu obitelj.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?