Pošao na posao i spasio čovjeka

Muškarac se srušio nije imao puls... život mu spasio dubrovački gradonačelnik Vlahušić

19.02.2015., Dubrovnik - Andro Vlahusic, bivsi dubrovacki gradonacelnik i kandidat za gradonacelnika u 2015. godini. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
25.07.2015.
u 15:01

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić, inače liječnik, u petak je oživio muškarca koji je pao u nesvijest. Vlahušić se vozio u službenom automobilu koji je odmah zaustavio kad je vidio prolaznika koji se onesvijestio.

Svjedoci su na Facebooku opisali što se dogodilo.

- Naš je gradonačelnik vratio ne samo život nego i osmijeh tom nesretnom mladiću. Kroz minutu stigla je Hitna pomoć i mladić je samostalno ušao u vozilo te su ga odvezli u bolnicu. A nas gradonačelnik neprimjetno je napustio mjesto događaja. Hvala Vam gradonačelniče na spašenom životu - objavila je Dubrovčanka Ana P. na svome profilu.

Dubrovački gradonačelnik potvrdio nam je da je pomogao mladiću, ali ne vidi u tomu ništa posebno.

- Srušio se minutu prije nego što smo naišli. Muškarac od 39 godina nije imao puls. Reanimirao sam ga i ubrzo je došao svijesti. Hitna ga je odvezla u bolnicu, a ja sam otišao dalje. Liječnik sam 32 godine i to je moja dužnost - rekao je skromno dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije