Na Filozofskome fakultetu SUM-a dodijeljeno 379 diploma

Musić: Umnažajte znanje, ali uvijek otvorena, bistra i snažna duha

12.04.2021.
u 14:47

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su diplome za 379 diplomanada, od kojih je 230 prvostupnika, 149 magistara struke.

Diplome su uručivane u skupinama po studijima, a dodjeljivali su ih pročelnici studija na Fakultetu uz poštivanje svih epidemioloških mjera. 

Dekan Filozofskoga fakulteta SUM-a prof. dr. sc. Ivica Musić je kazao kako je bez svečanosti zasigurno umanjen osjećaj zadovoljstva i ponosa zbog postignuća koji obilježava jednu dionicu života. 

"Dragi mladi prijatelji vi ste se oboružali znanjem. Umnažajte ga, ali uvijek otvorena, bistra i snažna duha kako biste očuvali čestitost života, tada vas ni jedna manipulacija neće navesti na izdaju svoga i tuđega dostojanstva. Kao takvi bit ćete oni koji ujedinjuju tradiciju i inovativnost, bit ćete odlučni čuvari vrijedne baštine i pokretači nužnih promjena koje će blagotvorno djelovati na naše društvo“, rekao je dekan Musić. 

Obraćanje dekana Musića diplomandima može se pogledati na video ispod

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?