Božićni ugođaj

Mostarski glazbenici ne posustaju u odluci nastupati kao ulični svirači u vrijeme adventa na Šetalištu

Božićni sajam
Foto: VL FOTO
1/2
19.12.2015.
u 15:46

Večeras, u subotu 19. prosinca iza 18 sati na Šetalištu će vam svirati i pjevati Jelena Simić, Darko Šunjić, Anica Ištuk i Karlo Miličević

Nakon pravog gradskog spektakla na mostarskom Šetalištu u četvrtak očekivalo se zatišje u petak navečer, osobito stoga što je već odavno petak u Mostaru dan izlazaka mladih i druženja po klubovima.

Međutim, mostarski glazbenici nisu zakazali ni sinoć. U običajeno vrijeme na Malom blagdanskom sajmu, kako je Grad Mostar imenovao ove godine događanja na Šetalištu Nikole Šubića Zrinjskog s razglasom, bubnjem i gitarom su se pojavili mladi izvrsni bubnjar Toni Lesko i izuzetno šarmantni Josip Palameta koji je prošle godine diplomirao solo pjevanje na srednjoj glazbenoj školi. Nije na odmet napomenuti i činjenicu da je Palameta unuk poznatog mostarskog umjetnika, slikara i pjesnika, pokojnog Vlade Puljića.

Sa sigurnošću ne možemo tvrditi da li su više uživali posjetitelji ili sami mladi umjetnici koji su sinoć obilježili veče Došašća na šetnici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije