Potpisan ugovor

Mostarska tvrtka sada će imati podršku i pomoć velike Podravke

marinada podravka
18.12.2020.
u 15:55

Na zadovoljstvo svih onih koji s velikim oprimizmom gledaju u daljnji razvoj poljoprivrede u Hercegovini, u petak su Podravka i tvrtka Marinada iz Mostara potpisali Ugovor o Strateškom partnerstvu u kojemu Podravka preuzima kompletno vođenje i upravljanje procesima sa svojim znanjem, iskustvom i brendovima, a ovaj potez točka je na i svim onim procesima koji su se do sada vodili, počevši od okupljanja braniteljskih zadruga i drugih zainteresiranih proizvođača, pa do izgradnje tvornice za preradu rajčice u Kruševu pored Mostara. 
Tvrtka Marinada, poduzeće koje je pokazalo kako se znanjem i srcem voli Hercegovina i koje je uspjelo okupiti veliki broj kooperanata koji žele proizvoditi na svojoj zemlji, sada će imati pomoć jedne europski snažne tvrtke Podravke, a sve zajedno pokazuje kako Hercegovina može očekivati snažnu revitalizaciju agrarne proizvodnje i daljnji plasman proouzvoda s bogatih kraških polja na police velikih trgovačkih lanaca u Europskoj uniji.

Ugovor su potpisale direktorica marinade Maja Marušić, te članica uprave Podravke Ljiljana Šapina

Marušić je ovom prilikom izjavila kako je posebno raduje što je Podravka prepoznala Marinadu kao strateškog partnera te na taj način priznala rad i trud koji je ova tvrtka, zajedno s braniteljskim zadrugama i drugim kooperantima, poduzimala u posljednje dvije godine. A rezultati su itekako vidljivi; naime, u tom je razdoblju prooizvedeno čak 1600 tona povrća. Ono što posebno unosi optimizam je i činjenica da su svi zaposlenici tvrtke mlađi od 40 godina, a to pokazuje kako se mladi, obrazovani ljudi, itekako žele baviti zemljom. 

Marušić je naglasila i kako, iako se čini da ljudi te dobi ne mogu biti iskusni, nema bojazni jer iza sebe imaju partnera - Podravku, koja je lider u prehrabenoj industriji u jugoistočnoj Europi i koja ima ogromno znanje i iskustvo.

marinada podravka
1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije