zakup kućica za izlaganje, prodaju i prezentaciju

Mostar: Objavljen Javni poziv za zakup kućica za 'Advent'

08.11.2022.
u 14:49

Kućice za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga će biti postavljene od 1. prosinca od kada se u njima može obavljati djelatnost, neovisno od početka manifestacijskog programa "Advent" 15. prosinca

Grad Mostar objavio je Javni poziv za zakup kućica za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga za vrijeme trajanja manifestacije "Advent".

Kućice za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga će biti postavljene od 1. prosinca od kada se u njima može obavljati djelatnost, neovisno od početka manifestacijskog programa "Advent" 15. prosinca. Kućice će obavljati djelatnost do 10. siječnja 2023. godine, navodi se u priopćenju Grada Mostara.

Manifestacijski program "Advent" će se održati u vremenu od 15. prosinca 2022. godine na lokaciji Šetnice Nikole Šubića Zrinskog i Parka "Zrinjevac" gdje će biti i klizalište s dječjim programom pa sve do 10. siječnja 2023. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije