istraživanje otkrilo

Mobitel vam se brzo prazni? Evo tko je krivac

mobitel
21.11.2016.
u 16:37

Facebook i ostale aplikacije u vlasništvu Facebooka (poput WhatsAppa i Instagrama) loše djeluju na bateriju jer zapravo rade u pozadini cijelo vrijeme dok je vaš smartphone uključen

Često morate puniti bateriju na mobitelu? Krivac za to je Facebook aplikacija, pokazalo je istraživanje Tech World Zonea.

Ekipa iz Tech World Zonea odlučila je Facebookovu aplikaciju zamijeniti Metal aplikacijom i primijetili su povećanje trajanja baterije za oko 20%, a uočili su i da smartphone brže radi bez Facebooka.

Njihovu tvrdnju potvrđuje i nekoliko korisnika Reddita koji su početkom godine odlučili deinstalirati aplikaciju Facebooka i shvatili da im baterija zaista duže traje.

Facebook i ostale aplikacije u vlasništvu Facebooka (poput WhatsAppa i Instagrama) loše djeluju na bateriju jer zapravo rade u pozadini cijelo vrijeme dok je vaš smartphone uključen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?