Međugorje

Misom na Križevcu završio 34. Mladifest

30.07.2023.
u 16:47

Svetom misom u 5 sati koju je predslavio međugorski župnik fra Zvonimir Pavičić, jutros je na Križevcu završena još jedna duhovna obnova za mlade – 34. Mladifest, prenosi portal Radio Međugorje.

Stotine mladih penjali se cijelu noć, neki su na Križevac krenuli odmah nakon večernje svete mise i prespavali: Mladi iz međunarodnog zbora su pjevali na misi, a nakon mise nastavili s pjesmom podno križa na Križevcu.

”Isus kaže da je kraljevstvo nebesko poput blaga koje čovjek nađe, poput lijepog biserja. I kad ga se pronađe, treba prodati sve i kupiti ga. To znači da ništa na ovome svijetu nije vrjednije od kraljevstva nebeskoga. Ovom misom završavamo Mladifest. Neka odluka naša nakon ovog Mladifesta bude da želimo s Bogom živjeti. Neka nam srce trajno žudi za Bogom, neka nam pogled bude trajno uprt u nebo, u Kraljevstvo nebesko. I neka nam u postizanju toga kraljevstva pomogne naša nebeska majka, Kraljica Mira”, kazao je u svojoj propovijedi fra Zvonimir Pavičić, a mladi su tijekom cijelog jutra s pjesmom i molitvom na usnama silazili s Križevca, najavljujući svoj dolazak i na sljedeći Mladifest.

Tijekom proteklih pet dana mladi iz cijeloga svijeta su u Međugorju slavili svete mise, slušali kateheze i predavanja, kao i brojna snažna svjedočanstva, molili na Brdu ukazanja i na Križevcu, ispovijedili se u ovoj ispovjedaonici svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije