Sarajevo

Mirni prosvjedi zbog sporog rješavanja slučaja smrti Dženana Memića

prosvjed
Foto: FENA
08.04.2016.
u 11:18

Pročitano je pismo Dženanovog oca u kojem je istaknuto da je izgubio povjerenje u županijsko pravosuđe i da je izuzetno zabrinut zbog spore istrage.

Obitelj Dženana Memića koji je sredinom veljače preminuo nakon zadobivenih ozljeda u Velikoj aleji na Ilidži danas je mirnom šetnjom kroz Sarajevo izrazila prosvjed zbog sporosti u rješavanju ovog slučaja.

Obitelji su se pridružili prijatelji, poznanici i drugi građani. Prema procjeni policije šetalo je oko 400 osoba.

Nakon okupljanja na Marijin-Dvoru došli su ispred zgrade Tužiteljstva SŽ gdje su ukazali da je Tužiteljstvo nakon ubojstva pokrenulo istragu nad nekoliko osoba koje su nakon ispitivanja puštene na slobodu.

Pročitano je i pismo Dženanovog oca u kojem je istaknuto da je izgubio povjerenje u županijsko pravosuđe i da je izuzetno zabrinut zbog spore istrage.

Poručio je da slučaj ne smije biti zaboravljen i da se neće smiriti dok se ne dozna tko je odgovoran za smrt njegovog sina.

Naglasio je da obitelj, prijatelji i sugrađani neće odustati i da je danas početak borbe. Najavio je da će prosvjede ponavljati i da će biti mnogobrojniji i organiziraniji nego danas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije