LOVE IS STRONG

Mirnesa Bešlić se zaljubila u zatvoru i predala zahtjev za udaju, ali vjerenika još nije vidjela

15.12.2023.
u 12:49

Mirnesa Bešlić, koja je u javnost dospjela nakon milijunske pljačke prošle godine u Stuttgartu, otkrila je da se zaljubila u zatvoru.

Kako je rekla za njemački RTL ona i njen novi dečko žele se vjenčati što prije. Ono što je najzanimljivije u svemu jeste činjenica da se njih dvoje još nikada nisu vidjeli.

Mirnesa je to rekla nakon što je upitana o novogodišnjoj želji. Kaže da ju je dečko već vjerio i da je predala zahtjev za vjenčanje, ali tvrdi da će trebati čitava vječnost dok joj se zahtjev odobri. Upitana je i zašto im se toliko žuri da se vjenčaju, pa je odgovorila da trenutno njih dvoje mogu komunicirati isključivo pismima.

"Zabranjeno nam je da se uživo upoznamo ili da imamo video razgovor putem Skypea. Ali, sve bi to bilo moguće kada bi se vjenčali", rekla je Mirnesa.

Kako je kazala, nema sumnje da je njen izbor ovaj put "onaj pravi".

"Tako smo slični – nevjerojatno", kazala je Mirnesa i dodala da se iz pisma vidi da se ona i vjerenik savršeno uklapaju.

Kaže da je uvijek željela nekoga tko želi imati djecu i tko "čita svaku ženinu želju".

"Morala sam prvo otići u zatvor da bih upoznala čovjeka svojih snova", dodala je ona.

Mirnesa kaže da je već razgovarala telefonom sa majkom svog vjerenika, ali vjeruje da će proći još neko vrijeme prije nego što zaista bude mogla uživati ​​u svojoj novoj sreći.

Naime, njen vjerenik je također u zatvoru i to zbog pljačke, a tamo će biti najmanje do studenog 2026. godine.

"I ja sam bila ili postala kriminalac, ali to me ne čini gorom osobom. Ne treba odmah suditi osobi samo zato što je počinila jedan ili više zločina. Osoba se može promijeniti. Kad stariš, razmišljaš drugačije", kazala je Mirsenal braneći svog vjerenika.

Dodala je da sa svojim dečkom želi započeti novi život "sa malom kućom na selu" ostavljajući prošlost iza sebe i planirajući obitelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?