Federalna ministrica kulture i sporta

Ministrica Dujmović primila rukometaše Izviđača

Federalna ministrica kulture i sporta
21.06.2016.
u 16:00

Federalna ministrica kulture i sporta Zora Dujmović upriličila je u sjedištu ovog federalnog ministarstva u Sarajevu prijem za Rukometni klub Izviđač iz Ljubuškog, kojem su pored igrača nazočili predsjednik David Grbavac i trener Zdenko Grbavac.

Povod za ovaj prijem je dvostruk, jer se Izviđač ove godine okitio petom titulom prvaka BiH u rukometu i proslavlja 60. obljetnicu svog osnivanja.

Bila je to prigoda za čestitke i sumiranje dojmova izuzetno uspješne sportske sezone koja će zasigurno ostati posebno istaknuta u bogatoj povijesti ovog rukometnog kluba.

Izražavajući zadovoljstvo zbog susreta, ministrica Dujmović je istaknula kako je RK Izviđač pravi primjer profesionalnosti, uspješnosti i dugovječnosti, te poželjela vodstvu i igračima da i u budućnosti postižu vrhunske sportske rezultate i odgajaju nove generacije rukometaša koji će biti ponos cijele Bosne i Hercegovine – priopćeno je iz Federalnog ministarstva kulture i sporta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?