Vijeće ministara BiH

Ministri danas o Zakonu o državnoj službi u bh. institucijama, obilježavanju malog oružja...

vijece ministara
10.03.2016.
u 08:19

Ministri će biti upoznati i s Informacijom o potrebnim izmjenama zakona i propisa u skladu s Ustavom BiH, koji bi omogućili bržu i učinkovitiju borbu protiv korupcije i organiziranog kriminal

Članovi Vijeća ministara BiH trebali bi na sjednici koja je zakazana za danas, razmatrati Nacrt zakona o obilježavanju malog oružja, lakog naoružanja i pripadajućeg streljiva kojeg je pripremilo Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa.

Ministri bi svoj stav trebali dati i na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj službi u bh. institucijama kojeg je predložilo Ministarstvo pravde.

Trebalo bi uslijediti i izjašnjavanje o Informaciji o radu Povjerensta za kupovinu objekata za smještaj diplomatsko-konzularnih predstavništava BiH u Beogradu i Zagrebu na prijedlog Ministarstva vanjskih poslova.

Ministri će biti upoznati i s Informacijom o potrebnim izmjenama zakona i propisa u skladu s Ustavom BiH, koji bi omogućili bržu i učinkovitiju borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala koju je pripremilo Ministarstvo sigurnosti.

Jedna od točaka dnevnog reda je i Informacija o izvršenoj analizi i prijedlogu mjera za eventualnu izmjenu dijela Ugovora o isporuci i uspostavi sustava za djelomičnu personalizaciju kartica, isporuku opreme za personalizaciju kartica i nadogradnju postojeće opreme za personalizaciju kartica, kao i isporuka kartica i kompletan sustav za personalizaciju elektronskih osobnih iskaznica i održavanje sustaa na razdoblje od 10 godina, prenosi Fena. 

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o formiranju Radne grupe za praćenje stanja i aktivnosti u vezi s mogućom izgradnjom odlagališta nuklearnog otpada na lokaciji Trgovska gora, općina Dvor, koju je pripremila Državna regulatorna agencija za radijacijsku i nuklearnu sigurnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije