Fahrudin Radončić najavio

Ministri SBB-a podnijet će ostavke

17.11.2017.
u 17:17

Predsjednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić u razgovoru za N1 najavio je ostavke ministara ove stranke u vlasti na razini FBiH i u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine.

"Kao što je javnosti poznato, gospodin Izetbegović već mjesecima traži i provocira da SBB napusti vlast. Mi smo potpuno odgovorno prihvatili tu vrstu ponude i očekivati je da će naša četiri ministra u Vladi FBiH i jedno u Vijeću ministara BiH u narednih mjesec dana ponuditi ostavke predsjedniku FBiH Marinku Čavari, odnosno predsjedatelju Vijeća ministara BiH Denisu Zvizdiću", kazao je Radončić za N1.

On je naveo "da će se vrlo brzo vidjeti da predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić nema parlamentarnu većinu".

"Svu odgovornost na novonastalu situaciju snosi gospodin Izetbegović koji je nekada isključio SBiH iz vlasti, SDP, Demokratsku frontu, ASDA i sada SBB. Oni ne mogu naći nove koalicijske partnere, ali bili su vrlo uporni i na nama je da poslušamo taj zahtjev gospodina Izetbegovića", kazao je Radončić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?