sastanak

Ministar Jusko razgovarao s veleposlanicom Francuske

veleposlanik
28.09.2016.
u 17:04

- Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Ismir Jusko primio je danas veleposlanicu Francuske u Sarajevu Claire Bodonyi, priopćeno je iz resornog ministarstva.

Jusko je upoznao veleposlanicom s aktivnostima Ministarstva nakon Samita u Parizu od 4. srpnja i informirao je da se u BiH, osim projekata koji su već dobili podršku europskih fondova, radi i na izradi novih infrastrukturnih projekata.

Još jednom je naglasio da je zahvaljujući usvojenoj Okvirnoj strategiji prometa, Bosni i Hercegovini otvoren put za apliciranje s novim projektima kod europskih fondova. S tim u vezi je razgovarano i o edukaciji službenog osoblja Ministarstva na izradi projekata.

Ministar Jusko je s veleposlanicom Bodonyi razgovarao i o procesu digitalizacije u BiH, gradnji mosta na Savi kod Gradiške te o nedavnoj posjeti Beogradu i razgovorima s ministricom građevinarstva, prometa i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Zoranom Mihajlović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije