DONIJELI ODLUKU

Milorad Dodik prodaje zrakoplov, cijena pala s 1,5 milijuna na 318.000 KM

Ivo Cagalj/PIXSELL
20.04.2018.
u 21:54

Zanimljivo je istaknuti kako se ova marka zrakoplova već pokušala prodati prije nekoliko godina, ali zainteresiranih kupaca nije bilo

Zrakoplovni servis Republike Srpske donio je odluku o prodaji jednog od dva aviona koji su u njihovom vlasništvu. Ovim servisom upravlja predsjednik etniteta Milorad Dodik, a početna cijena za avion Cessna C-500 je nešto manja od 320.000 KM, točno 318.378,65 KM.

Zanimljivo je istaknuti kako se ova marka zrakoplova već pokušala prodati prije nekoliko godina, ali zainteresiranih kupaca nije bilo budući da je cijena iznosila vrtoglavih 1,5 milijun KM.

"Radi se o starom avionu koji nije aktivan već skoro 10 godina. Razmišljali smo o mogućnosti da ga damo muzeju ili da ga stavimo ispred neke ustanove, ali smo ga ipak odlučili prodati", izjavio je za Klix.ba Sreten Ilić, direktor Zrakoplovnog  servisa RS.

Odlučili su ga prodati jer se avion ipak ne može koristiti, iako je servisiran i skladištaren.  Ako nitko ne ponudi cijenu za pet posto veću od najniže prodajne, licitacija će se ponoviti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?