Predsjednik RH

Milanović posjetio vojarnu u Petrinji, zatim starije i nemoćne u domu

zoran milanović s vojskom
30.12.2020.
u 13:10

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je vojarnu u Petrinji “Pukovnik Predrag Matanović” u kojoj su smješteni građani s područja Petrinje i okolice, koji se zbog posljedica potresa više ne mogu vratiti u svoje domove, kao i štićenici petrinjskog Doma za starije i nemoćne.

Na sastanku u vojarni izvještaj o stanju na terenu predsjedniku Milanoviću podnijeli su načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj, ravnatelj Civilne zaštite Damir Trut i glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković. Predsjednika su upoznali sa svime što je do sada učinjeno na zbrinjavanju ljudi i saniranju posljedica potresa, kao i o daljnjim aktivnostima i planovima.

Tom prilikom predsjednik Milanović razgovarao je i s ravnateljicom Doma za starije i nemoćne osobe u Petrinji Magdalenom Komes te se upoznao sa situacijom u kojoj se nalaze  štićenici Doma.

Nakon Petrinje, predsjednik Milanović obići će naselje Strašnik, Majske Poljane i Glinu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?