Bivši premijer RH

Milanović nudi BiH, Albaniji i Kosovu konzultantske usluge za EU

25.10.2016.
u 09:00

Bivši premijer Hrvatske i nekadašnji šef SDP-a Zoran Milanović nudi konzultantske usluge o procesu eurointegracija Prištini i Tirani, navode albanski i hrvatski mediji. “Gazeta Express” precizira kako Milanović trenutačno nudi konzultantske usluge različitim zemljama u regiji jugoistočne Europe. Mediji navode da je Milanović zainteresiran za konzultantsku poziciju u Albaniji, Crnoj Gori, BiH te Kosovu.

“Gazzeta” piše da je Milanović prije četiri dana boravio u Prištini, zajedno s Antom Kotromanovićem, nekadašnjim ministrom obrane Hrvatske, gdje je viđen u društvu Agima Čekua, bivšeg člana OVK i nekadašnjeg premijera Kosova. “Uopće ne koristimo potencijale koje bismo mogli imati na kosovskom tržištu, u smislu energetike, ali i poljoprivrede te IT sektora”, navodi Kotromanović za medije. Nekadašnji ministar iz SDP-a Branko Grčić nedavno je potvrdio kako postoji mogućnost da Milanović postane savjetnik albanske vlade. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije