ZNAJU SE DUGO

Mia Negovetić podržala influencera nakon neugodne situacije u Zari : 'On to ne zaslužuje'

10.07.2022.
u 14:26

Influencer Marco Cuccurin neugodnu situaciju doživio je u jednoj trgovini Zare, a sve je potom prepričao pratiteljima. Želeći isprobati neke ženske odjevne predmete, odlučio ih je odnijeti na drugi kat u mušku kabinu, no zaustavio ga je zaštitar.

Influencer Marko Cuccurin podigao je ovih dana prašinu svojim statusom na Instagramu u kojem je podijelio svoje neugodno iskustvo iz jedne poznate trgovine odjećom u kojem mu nisu dali da isproba žensku odjeću, a podršku mu je nakon svega pružila i mlada pjevačica Mia Negovetić. - Znam Marca jako dugo vremena i jedino što mogu sa sigurnošću tvrditi je da on nikada nema loše namjere prema nikome pa čak i onda kada se njega krivo tretira - započela je Negovetić.
- Ne lovim se ovakvih tema inače, ali mislim da on zaista ne zaslužuje da ga se predstavlja onakvog kakav on nije, već da se posluša poruka koju je htio poručiti svima (kao što i inače čini u svojim postupcima/situacijama) onima koji se susretnu ili dođu u istu situaciju u kakvoj je bio on - zaključila je mlada pjevačica.
Podsjetimo, Marco je neugodnu situaciju doživio u jednoj trgovini Zare, a sve je potom prepričao pratiteljima. Želeći isprobati neke ženske odjevne predmete, odlučio ih je odnijeti na drugi kat u mušku kabinu, no zaustavio ga je zaštitar.  "Uzmem nekoliko stvari i krenem s njima na kat u muški i security me zaustavlja i bahato pita: 'Kuda vi? S tim ne možete gore'", započeo je Marco. Nakon što mu zaštitar nije dozvolio da ode na muški odjel i tamo isproba izabrane odjevne komade, odlučio je otići do ženskih kabina za presvlačenje. No, i tamo ga je zaustavio zaštitar i uputio ga voditeljici trgovine.  "Pitao sam ju gdje mogu probati, na što me ona u čudu i ispod oka pita: 'Aha, te ženske stvari? Vi to za sebe je l'?'. Odbrusio sam i rekao: 'Da, želim probati, a očito ne znam gdje.' I na to je samo rekla: 'Dobro idite ovdje u ženske svlačionice'", opisao je Marco komunikaciju s voditeljicom trgovine. "Ovu moju neugodnu situaciju ne želim ni najgorem neprijatelju", požalio se Marco i dodao da "ne vidi razlog zašto je društveno prihvatljivo da žene nose muške dukserice, košulje i druge odjevne predmete, a čim muškarac poželi učiniti isto, ali sa ženskom odjećom, onda doživljava neugodnost", zaključio je influencer.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije