poziv na cijepljenje

Među novozaraženima prevladavaju mlađi, više od 90 novozaraženih necijepljenih

cijepljenje izrael
16.08.2021.
u 19:24

Stožer za izvanredne situacije Republike Srpske donio je Zaključak o provođenju mjera za reagiranje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u ovom entitetu kojim je dosadašnje mjere produžio do 30. kolovoza 2021. godine.

Republički stožer za izvanredne situacije, na današnjoj sjednici, apelovao je na građane da se u što većem broju cijepljenju protiv virusa korona, da bi se sačuvalo zdravlje ljudi, te održala stabilna epidemiološka situacija u RS.

Pozvali su sve građane koji se do sada nisu cijepili da to učine što je prije moguće, budući da se posljednjih dana bilježi stalan rast broja zaraženih od virusa korona.

“U posljednje dva tjedna, među novozaraženim od virusa korona, preovladava mlađe, radno sposobno stanovništvo, a posebno je zabrinjavajuće da je više od devedeset posto oboljelih osoba, necijepljenih”, navode.

Poručuju da se cijepljenje u Republici Srpskoj odvija nesmetano, a osiguran je dovoljan broj cjepiva protiv virusa korona, različitih proizvođača, za sve građane.

“Na današnjoj sjednici, Republički stožer za izvanredne situacije naložio je Inspektoratu Republike Srpske i nadležnim inspekcijama da, cijeneći epidemilolšku situaciju, pojačaju kontrolu provođenja mjera protiv virusa korona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije