nositelj liste HDZ-a BiH

Mario Kordić na Buni: Ukazano na potrebu izgradnje ljepše i bolje Bune

13.12.2020.
u 20:27

Ukazano je na potrebu da ostanemo zajedno i da gradimo puno ljepšu i bolju Bunu kakvu je pamtimo da je bila oduvijek, te da joj damo jedno novo ruho i novo svijetlo i samim time da stvorimo kvalitetniji život i sigurnost za sve žitelje Bune

Bunu je danas u u poslijepodnevnim satima posjetilo izaslanstvo Gradskog odbora HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom Slavenom Zeljkom i nositeljem liste HDZ-a BiH za Grad Mostar dr. Mariom Kordićem.

Izaslanstvu su nazočili nositelj liste HDZ-a BiH za gradsko područje jug Kažimir Milićević te ostali kandidati s liste HDZ-a BiH za gradsko područje jug Ivana Petrović, Davor Barišić, Tanja Hadžimusić te kandidatkinja na gradskoj listi HDZ-a BiH s Bune Vanja Maslać.

Održana je mala svečana ceremonija otvaranja spomenika koji su sagradili veterani HVO Buna u spomen braniteljima i nazvali ga po spomen danu „13. srpanj“, a visoko izaslanstvo je odalo počast žrtvi poginulih branitelja.

Nakon toga je uslijedilo prigodno obraćanje i druženje s nazočnim građanima, odaslane su poruke kojima su pozvani svi građani da izađu na predstojeće izbore, ukazano je na potrebu da ostanemo zajedno i da gradimo puno ljepšu i bolju Bunu kakvu je pamtimo da je bila oduvijek, te da joj damo jedno novo ruho i novo svijetlo i samim time da stvorimo kvalitetniji život i sigurnost za sve žitelje Bune.

 

Ključne riječi

Komentara 1

HA
Habuhabuhabu
22:56 13.12.2020.

Nije bila takva oduvijek vec je bila rekreativni centar u Jugoslaviji, a od dolaska HDZ-a na vlast, rekreativnog centra nema, a u Bunu se trideset hdz-ovskih godina baca samo smece.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?