Predsjednik Federacije BiH

Marinko Čavara posjetio Stadlerov dječji dom „Egipat“

Čavara
24.03.2016.
u 15:04

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je Stadlerov dječji dom „Egipat“ koji vode Sestre služavke Maloga Isusa sarajevske Provincije Bezgrešnog začeća BDM.

Sestra M. Admirata Lučić zahvalila se na posjetu te upoznala sa stanjem i aktivnostima koje su realizirane u proteklom razdoblju, nakon zadnjeg posjeta predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare Stadlerovom domu.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara zahvalio je Sestrama služavkama malog Isusa na skrbi o nezbrinutoj djeci kojoj, svojim nesebinim i predanim radom, pružaju topli dom i obrazovanje.

Obzirom na financijske poteškoće s kojima se susreću, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara izrazio je spremnost za pomoć i suradnju, kako bi Stadlerov dom i dalje brinuo o najmlađima bez roditeljske zaštite.

U duhu nadolazećeg blagdana Uskrsa, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uručio je djeci prigodne darove, sa željom da im boravak u Stadlerovom domu i dalje bude ispunjen radošću i ljubavlju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije