ZAJEDNO 17 GODINA

Marijana Mikulić pohvalila suprugov uspjeh: Dobio je stipendiju, a nakon toga je ištemao pod u potkrovlju

19.11.2022.
u 18:04

Danas je saznao da je dobio Alexander von Humboldt stipendiju. Godinama se želio prijaviti ali nikada nije bilo pravo vrijeme za ići vani. I evo, prijavio se, i dobio - pohvalila je glumica svog supruga.

Glumica Marijana Mikulić pohvalila je novi uspjeh svog supruga Josipa Mikulića koji je redoviti profesor i pročelnik na Katedri za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.  - Danas je saznao da je dobio Alexander von Humboldt stipendiju. Godinama se želio prijaviti ali nikada nije bilo pravo vrijeme za ići vani. I evo, prijavio se, i DOBIO!! Nakon toga je ištemao pod u potkrovlju. I svu šutu iznio van. Ja mislim da samo u Hrvatskoj humboltovci ovako žive. I zato sam sretna da si dobio tu j*** stipendiju. Ovdje si ionako osvojio sve što je moguće (bez stranačke pripadnosti) osvojiti. Ako ne znate, zguglajte koliko Hrvata ikada je dobilo ovu stipendiju!! Čestitam ti mužinjo!! Berlin volimo te i veselimo ti se. - napisala je glumica na Instagramu. Zaklada Aleksander von Humbolt svake godine dodjeljuje stipendije stranim istraživačima koji žele provesti istraživanje u okviru neke od istraživačkih institucija u Njemačkoj. Marijana i Josip u braku su 17 godina i imaju tri sina, a 17. godišnjicu braka su proslavili ovog rujna. - 17 godina braka. Mislim da su sve riječi suvišne, ali ne bi to bila ja kad ne bi rekla koju. Ono što se vidi - Dala sam ti mladost, lipotu, svoje najbolje godine, bezrezervnu podršku u radu, i privatnom i poslovnom sazrijevanju i rastu, tri bisera -tri sina. Ono što se ne vidi - dobio si i ludu glumicu s bipolarnim poremećajem. Ali evo, izdržali smo punih 18 skupa od toga 17 u braku. Pa valjda ćemo još barem toliko uspjeti. Živio ti meni - napisala je Marijana uz video s proslave njihove godišnjice braka. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije